Träning 27 september
 
 

Nu var det länge sedan jag uppdaterade dagboken här på sidan, men det innebär inte att träningen har legat i vila. Våra helgträningar går av stapeln varje vecka, men det blir mest bloggen som uppdateras om det. Men nu tyckte vi att det var hög tid för en rapport här och vi börjar med de roligaste nyheterna först.

Den här veckan har två Jamicizhundar blivit viltspårchampions, båda två är från L-kullen och det är Santos (Lakritz) och Molly (Lycka). Vi är så otroligt stolta och glada för det här och vi vill säga ett stort grattis till Jeanette & Jonas med Santos och familjen Hallman med Molly.

Idag har vi haft träning igen och den här gången var det lydnad som stod på schemat och då främst störningsträning, utav labbarna så närvarade (förutom alla våra då förstås) även Selma, Douglas och Cooper och sedan hade vi även fint besök av belgarhundarna Granada, Grappa och Enzo. Träningen gick mycket bra, trots att vi höjde ribban rejält med mycket störningar så behöll hundarna fokus och genomförde passet med bravur.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra träningsvänner som var här idag och gjorde allt så lyckat, avslutar med lite lekbilder.