År 2007
 
 

Nu är år 2007 snart slut och det är dags att sammanfatta året som gått och det har varit ett väldigt roligt, intressant och lärorikt år på alla sätt och vis.

Den nionde mars kikade vår andra kull ut och den bestod av nio underbara individer, tre tikar (två svarta, en gul) och sex hanar (tre gula, tre svarta) och av det vi kan se idag så utvecklas de till självständiga, initiativtagande och arbetsvilliga individer. Om ni vill läsa mer om den här kullen och kika lite närmare på var och en av valparna så kan ni klicka här.

Några ur K-kullen har även skaffat sej lite meriter under året och Karitza slog på stort när hon tillsammans med husse Jan-Erik blev Svensk viltspårchampion och dessutom blev de godkänt eftersöksekipage hos Svenska jägareförbundet. Men Karitza är inte den enda som har visat framtassarna ute på banorna i år, Katziti har gjort godkänt anlagsprov i viltspår och sätter nu sikte på öppen klass och Kurage har genomgått MH med fint resultat och etta på skottprov. Vi säger stort grattis till er alla, bra jobbat!

Vi har också haft ett flertal kennelträffar där vi har samlat ihop hundar från båda kullarna och tränat tillsammans och helgen den 21-22 juli hade vi även ett kennelläger. Detta var en mycket rolig och intensiv helg där elva av sjutton Jamicizhundar var närvarande och vi ägnade två heldagar åt att träna viltspår, apportering och lydnad.

Året har varit väldigt roligt och vi vill nu avsluta med att tacka alla våra underbara valpköpare som har hjälp till att göra det här året så lyckat, vi har fått många fina minnen att blicka tillbaka på. Men nu ser vi fram emot nya träffar, nytt läger och en massa nya äventyr tillsammans med våra härliga hundar.

Avslutar med en hög med bilder som får sammanfatta året 2007.