Nyheter
 
 

11 oktober: Något oerhört sorgligt har inträffat och här kan ni ta del av vad som hänt.
7 oktober: Jamicizhundarna fortsätter att skövla framgångar på tävlingsbanorna. Den här helgen var det Maja (Njuta) och matte Lotti som slog till med ett svenskt viltspårchampionat efter tre raka förstapris. Stort grattis!
29 september: En ny champion, ett fantastiskt MH och en massa annat roligt, nu var det hög tid att göra en ordentlig uppdatering. Läs och njut här.
22 september: Idag kom även Zorros (Nikons) röntgenresultat och även det blev HD grad A och ED 0 och det känns utmärkt, två av två så här långt.
21 september: N-kullen är nu 1½ år och då är det dags för röntgen av höfter och armbågar, alltid ett lika påfrestande moment för nerverna hos oss tvåbenta. Men det började på bästa sätt i alla fall, Mickan (Nicka) är röntgad med HD grad A och ED 0 och bättre går ju inte att önska. Nu inväntar vi Zorros (Nikons) provsvar och sedan är det dags för resten av kullen att genomgå röntgen.
17 september: Och nu var det dags för ett fint tävlingsresultat igen, igår startade Selma (Mira) och Felicia på ännu ett öppenklassprov i viltspår och även denna gång blev det en etta men nu slog de också till med ett hederspris. Stort grattis till detta duktiga ekipage!
10 september: Och framgångarna på tävlingsbanorna fortsätter, igår tog Maja (Njuta) och matte Lotti ytterligare ett förstapris i öppenklass viltspår. Maja blev också utnämnd till provdagens bästa retriever. Riktigt bra jobbat! Mizil och matte Jessica har startat på jaktprov, denna gången räckte det inte hela vägen till pris men jaktlusten var på topp och nu laddar de inför fler prov och vi önskar dem all lycka!
9 september: Jamicizhundarna fortsätter att nå framgångar på tävlingsbanorna, igår var det Molly (Noja) och matte Kerstin som plockade hem ett förstapris i lydnadsklass I. Stort grattis och bra jobbat!
6 september: Bättre sent än aldrig. Den 25 augusti tog Maja (Njuta) sin första etta i öppenklass viltspår och vi säger ett stort GRATTIS till henne och matte Lotti. Vi säger även grattis till husse Leif och labben Kajsa som samma dag också tog en etta. På sidan med ägarnas bilder kan ni se ett kort på de stolta och duktiga ekipagen.
7 augusti: Idag säger vi ett stort GRATTIS till Selma (Mira) och Felicia som tog ett förstapris, med fantastisk kritik, på debuten i öppenklass viltspår. Mycket bra jobbat. Och vill ni se en bild på det duktiga ekipaget så kan ni göra det på sidan med ägarnas bilder.
6 augusti: Under helgen har årets kennelläger ägt rum och som vanligt fick vi två fantastiska dagar, ni kan läsa mer om det här. Sidan med ägarnas bilder är också uppdaterad med nya bilder på Molly (Noja) och Maja (Njuta) från när systrarna träffades uppe i Norrland.
21 juli: Oj nu har det gått exakt två månader sedan senaste uppdateringen, men när inte jobbet kallar ägnas tiden åt familj, hundar och vänner och datorn har fått stå åt sidan. Träningsgänget har varit här några gånger, men kameran har fått vila så jag har inga bilder att visa upp. Däremot är sidan med ägarnas bilder uppdaterad med nya fina bilder på Santos (Lakritz) och Maja (Njuta). I övrigt ägnas tiden åt sista planeringen inför lägret, det finns fortfarande ett par dagar kvar för att anmäla sig. Så ta chansen och missa inte två dagar med hundträning, intressanta diskussioner och en massa skratt.
21 maj: Vi har fått nya bilder på Santos (Lakritz) och Mizil och ni ser dem på sidan med ägarnas bilder. Även meritsidan är uppdaterad. Vi vill också säga ett stort GRATTIS till Mizil med familj som under helgen tog ett förstapris i öppenklass viltspår, bra jobbat!
3 maj: Vi har fått nya bilder på vackra Kurage och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder.
29 april: Idag har vi haft mh med N-kullen och vi är mer än nöjda med resultatet, ni kan läsa en rapport här. Vi passar också på och säger grattis till Mizil och familjen Hedenstein som idag startat i öppen klass viltspår och tog hem ett andrapris.
29 mars: Stort grattis till våra underbara hundar i M-kullen som fyller tre år idag.
19 mars: Vi har tyvärr tvingats ta beslutet att det inte blir någon valpkull under detta år. Mikza har inte gått i löp än och det innebär att det drar ut för mycket på tiden. Att ha en valpkull tar enormt mycket tid och det kräver att en av oss är hemma under dagarna och från och med augusti har vi ingen möjlighet till det. Flera av valparna var också tingade och även i valpköparnas fall fungerade det inte praktiskt att få hem en valp under hösten. Vi har istället beslutat att vänta med nästa kull till våren 2013. Detta är givetvis mycket tråkigt för alla inblandade, men det är saker utanför vår kontroll. Nu får vi ha lite tålamod och istället se fram emot en kull nästa år.
13 mars: Vi har fått flera nya bilder på vackra Nato och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder. Så här i efterhand vill vi också säga ett stort grattis till vår fantastiska L-kull som fyllde fem år den 9 mars. I övrigt går vi tappert och inväntar Mikzas löp som fortfarande inte har behagat dyka upp, men vi fortsätter hålla tummarna för att det kommer snart.
7 mars: Vi har fått ett par nya bilder på vackra Kenzo och ni kan se dem här. Många väntar också på en rapport om Mikza och det kommande löpet och vi kan berätta att det verkar vara väldigt nära nu. Återkommer så snart löpet har anlänt.
28 februari: Idag säger vi ett stort grattis till vår underbara och kloka Jessie som fyller tio år.
24 februari: Nya valpplaner på gång och ni kan läsa mer här.
22 februari: Eftersom Lyztra inte var så stor som hon borde vara i sjunde veckan så var vi iväg och gjorde ett ultraljud igår och där fick vi det oväntade och tråkiga beskedet att hon var tom. Givetvis är detta en stor besvikelse för oss och framför allt för alla er som tingat valp ur den kullen. Vi måste nu sätta oss ned och diskutera om vi ska köra ytterligare en parning senare i år eller om det inte blir förrän 2013, vi återkommer med besked så fort vi tänkt igenom detta.
20 februari: Idag säger vi GRATTIS i efterskott till vår härliga K-kull som igår fyllde sex år. Det är svårt att tro att det redan passerat sex år sedan vår första kull såg dagens ljus, det har varit år fyllda av skratt, framgångar, spännande tävlingar, roliga träningar, härliga läger, men också oro och sorg har kommit i vår väg. Men framför allt, vi har fått så oerhört många nya vänner i våra suveräna valpköpare. Nu hoppas vi på att utöka vår Jamicizfamilj om några veckor i och med vår kommande kull. Lyztra fortsätter att må utmärkt och nu är det bara tre veckor kvar, nedräkningen kan börja.
13 februari: Det är många som hör av sig och undrar hur Lyztra mår så vi vill bara meddela att den blivande mamman mår alldeles utmärkt. Idag har hon gått fem veckor, nu är det bara fyra veckor kvar.
3 februari: Idag säger vi ett stort grattis till vår underbara N-kull som fyller ett år.
27 januari: Vi har fått ett par nya bilder på fina Kila (Niga) och ni kan se dem här.
19 januari: Inbjudan till årets kennelläger hittar ni här.
9 januari: Lyztra är nu parad med Posse och om allt går som vi hoppas så får vi valpar runt den 12 mars. Ni kan läsa mer om den väntande kullen här.
1 januari: Till hundarnas stora glädje startar vi det nya året med snö och jag passade på att fotografera när de välkomnade den, ni kan se bilderna här.
27 december: Lyztra har nu börjat löpa och troligtvis blir det parning nästa helg. Om allt går som vi hoppas så får vi valpar i mitten av mars och de är då leveransklara i mitten av maj. Här kan ni läsa mer om vår planerade kull.
23 december: Vi har fått nya bilder på Mingla, Kenzo och Mizil och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder.
14 december: Har gjort den årliga sammanfattning om året som gått och ni kan se det här. Nu vill vi önska alla vänner en riktigt God jul och ett gott nytt år.
5 december: Ägarnas bilder är uppdaterad med en ny bild på Selma (Mira), ni kan se den här.
30 november: Nu var det ett tag sedan sidan uppdaterades sist, men nu finns i alla fall lite nya bilder att se inne på bildsidan. Även sidan med ägarnas bilder är uppdaterad med ett par nya bilder på vackra Nato. Förra helgens träning fick tyvärr ställas in pga stormvarning, nu hoppas vi att vädret är på vår sida kommande helg så den planerade träningen blir av. Till vår glädje så märker vi att intresset för vår kommande kull är stort, ett par valpar är redan tingade och flera har anmält sitt intresse. Det är roligt att det är fler än vi som tror på den här kombinationen.
4 november: Idag säger vi ett stort GRATTIS till Leif och Lotti med Maja (Njuta) som idag har klarat anlagsprovet i viltspår, bra jobbat!
3 november: Valpsidan är uppdaterad med information om vår kommande valpkull.
24 oktober: Ägarnas bilder är uppdaterade med nya bilder på vackra Nato.
11 oktober: Sidan med ägarnas bilder är uppdaterad med några nya bilder på fina Molly (Noja).
5 oktober: Vi har fått flera nya bilder på Enzo (Mio) och Mickan (Nicka) och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder.
27 september: Vi har fått ett par nya bilder på fina Kila (Niga) och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder.
26 september: Har uppdaterat med några nya bilder, ni kan se dem här.
5 september: Träningsgänget är igång igen och en rapport om gårdagen hittar ni i dagboken.
29 augusti: Vi har fått nya bilder på Mizil och Maja (Njuta) och ni kan se dem här.
2 augusti: Under helgen gick årets läger av stapeln och hur det var kan ni läsa här. Vi har även fått ett par nya bilder på Selma (Mira) och dem kan ni hitta här.
20 juli: Sommaren är här och både vi och hundarna njuter för fullt, tiden vid datorn är väldigt begränsad. Nu laddar vi mest för lägret som går av stapeln nästa helg. Men nu är i alla fall hemsidan uppdaterad, ni hittar en hel del dagsfärska bilder på bildsidan och så har vi även fått nya bilder på Kurage och Mizil och dem ser ni på sidan med ägarnas bilder.
24 juni: På sidan med ägarnas bilder hittar ni några nya bilder på Nato. Vi vill också påminna er om att anmälan till kennellägret snart måste vara inne. Avslutningsvis vill vi önska alla en trevlig midsommar.
13 juni: Igår hade vi en dag med vattenapportering och en rapport om dagen med text och bilder hittar ni här.
7 juni: Tiden rusar iväg och nu var det länge sedan sidan uppdaterades, vi börjar med härliga nyheter. Igår klarade Enzo (Mio) och matte Karin anlagsprovet i viltspår och vi säger ett stort grattis till dem. Vi har även fått nya bilder på Stella (Natta), Mickan (Nicka), Molly (Noja) och Enzo (Mio) och ni kan se dem här.
17 maj: Vi har fått flera nya bilder på Mickan (Nicka) och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder.
7 maj: Idag har vi sommarvärme och vi passade på att ta en tur till sjön med hundarna, bilder från dagen kan ni se här. Vi har även fått en hälsning från Kila (Niga) och den kan ni se på sidan med ägarnas bilder.
6 maj: Vi har fått några bilder från Stella (Näzzla) och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder.
2 maj: Det har varit en bra helg, Mizil klarade anlagsprovet i viltspår och N-kullens valpkurs har startat, ni kan läsa mer här.
25 april: Vi har fått ett par nya fina bilder på Nato och ni kan se dem här.
22 april: Noza har fått en egen delsida och ni kan se den här.
21 april: Selma (Mira) har röntgat höfter och armbågar och hon är fri runt om, stort grattis säger vi till familjen Augustsson.
18 april: Vi har fått flera bilder på Stella (Natta) och ni kan se dem här.
17 april: Vi har fått nya bilder på Kurage och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder.
7 april: N-kullen har fått en egen sida.
2 april: Även Nato och Nyzta har skickat bildhälsningar från sina nya hem och ni kan se dem här.
1 april: De fyra första valparna har flyttat och från samtliga nya hem rapporteras det att flytten gått väldigt bra. Vi har redan hunnit få en bildhälsning från Mickan (Nicka) och ni kan se den på sidan med ägarnas bilder.
31 mars: Nu var sista uppdateringen i valpdagboken gjord. Vi säger även ett försenat grattis till vår härliga M-kull som fyllde två år den 29 mars.
24 mars:
Ytterligare uppdateringar i valpdagboken.
19 mars: Uppdaterat med massor av nytagna bilder i valpdagboken.
18 mars: Samtliga valpar är nu tingade. Utlovas en uppdatering i valpdagboken under morgondagen.
16 mars: Har uppdaterat med inbjudan till årets kennelläger. Kan också passa på att meddela att samtliga valpar utom Näzzla är nu tingade.
12 mars: Uppdaterat i valpdagboken.
9 mars: Idag säger vi ett stort GRATTIS till vår underbara L-kull som fyller fyra år.
8 mars: Valparna har fått vara ute för första gången och hur det gick kan ni se i valpdagboken.
5 mars: Valpdagboken uppdaterad.
1 mars: Ännu en uppdatering i valpdagboken. Vi säger också ett försenat grattis till vår underbara Jessie som fyllde nio år igår.
26 februari: Valparna har haft en händelserik vecka och ni kan läsa om det i valpdagboken.
23 februari:
Valpdagboken uppdaterad.
22 februari: Sidan med ägarnas bilder är uppdaterad med en ny bild på Mingla och ett par nya bilder på Ida (Lyra).
20 februari: Valpdagboken är än en gång uppdaterad och på sidan med ägarnas bilder hittar ni en ny bild på vackra Mizil.
19 februari: Idag säger vi ett stort grattis till vår härliga K-kull som fyller fem år.
18 februari: Ytterligare uppdateringar i valpdagboken.
16 februari: Valpdagboken är uppdaterad.
14 februari: Valpdagboken uppdaterad.
12 februari: Idag har Mikza träffat syrran Selma (Mira) och det var lika populärt som det brukar vara, bilder från dagen kan ses här.
11 februari: Nya uppdateringar i valpdagboken.
8 februari: Då var valpdagboken uppdaterad igen.
6 februari: Valpdagboken är uppdaterad.
4 februari: Valparna i N-kullen har fått en egen dagbok där ni kan följa deras utveckling, ni hittar den här.
3 februari: Klockan är nu 03.35 och valpningen är i full gång, ni kan följa allt här.
29 januari: Jamiciz Mingla har genomgått röntgen på höfter och armbågar och resultatet blev bästa tänkbara, stort grattis säger vi till familjen Fransson/Nilsson.
Idag har Lyztra gått åtta fulla veckor och nu är det inte länge kvar tills vi sitter i valplådan. De små verkar må fint där inne i magen, aktiviteten är stor och det räcker med att titta på Lyztras mage så ser man hur mycket det rör sig där inne. Den blivande mamman mår alldeles utmärkt, men vi misstänker att hon längtar efter att återfå sin vanliga smärta kropp igen.
23 januari: Tiden rusar iväg och nu är det mindre än två veckor kvar tills valparna beräknas titta ut. Lyztra har intagit en imponerande storlek, men bortsett från att hon numera inte ägnar dagarna åt att springa så mycket så mår hon alldeles utmärkt. Valplådan står bäddad och klar och allt är redo inför valpningen, nu pågår nedräkning i det här huset.
15 januari: När vi ser besöksräknaren här på sidan så förstår vi att det är många som spänt följer Lyztras dräktighet, så här kommer en kort rapport. Tjejen mår alldeles utmärkt och hon växer så det knakar, av storleken på magen att döma så verkar det som att vi har en stor kull att vänta. Men bortsett från att smidigheten är som bortblåst så verkar hon njuta för fullt av sin dräktighet.
9 januari: Har gjort en ny bildsida där ni kan se lite nytagna bilder. Vi har även fått en ny bild på Ida (Lyra) och Mingla och den kan ni se på sidan med ägarnas bilder. Lyztra har nu gått fem veckor av sin dräktighet och endast fyra veckor återstår, den blivande mamman mår utmärkt och det syns tydligt på henne vad som är på gång. Ni kan läsa mer om den väntade kullen här.
9 december: Året närmar sig sitt slut och vi har nu blickat tillbaka och gjort en sammanfattning av året som gått, ni kan se den här.
4 december: Lyztra är nu parad med Flint och om allt går som vi hoppas så kan vi vänta oss valpar runt den 5 februari, ni kan läsa mer om kullen här. Har även uppdaterat med lite dagsfärska bilder.
1 december: Idag fick vi Mikzas röntgensvar och det var bästa tänkbara, hd grad a och ed ua (0)
25 november: Lyztra löper och hon kommer nu att paras med Flint inom ett par veckor, ni kan läsa mer om den planerade kullen här. Lyztra genomgick även ögonlysning idag och det var helt utan anmärkning.
31 oktober: Här kan ni se några nya bilder på vackra Mizil.
29 oktober: Vi har planer på en valpkull snart, ni kan läsa mer här
3 oktober: Nu var det riktigt länge sedan sista uppdateringen, men nu har en hel del blivit gjort. På sidan med ägarnas bilder hittar ni en ny bild på Sasha (Kaos). Sedan är även dagboken, meritsidan och Mikzas sida uppdaterade med både text och bilder.
22 augusti: Har uppdaterat dagboken med lite från dagens träning
2 augusti:
Årets läger är nu över och vi har haft två fantastiska dagar, ni kan se mer här
28 juli: Idag har vi haft besök av Maria och Stefan med Mingla, systrarna Mikza och Mingla hade väldigt kul tillsammans och bildbevis har ni här
26 juli: Samtliga valpar efter Karitza och Taffy är nu sålda, men ni kan fortfarande njuta av bilderna här. Nu har vi nedräkning här, årets kennelläger går av stapeln till helgen. Vi lovar en lång rapport och många bilder efteråt.
17 juli: Nya bilder på Karitzas valpar. Valparna är nu sju veckor gamla och är alltså leveransklara från och med nästa vecka. I dagsläget finns det en svart hane och en gul hane som inte är tingade, vid frågor eller intresse kan ni kontakta Cecilia och Jan-Erik på 0573-50194
9 juli: Här kan ni se nya bilder på Karitzas underbara valpar
4 juli: Igår var Johanna och Kurage och tävlade lydnadsklass I igen och även denna gång blev det ett förstapris, eftersom detta var deras tredje kan de nu titulera sig LPI. Stort grattis och bra jobbat! Här kan ni se ett par nytagna bilder på det duktiga ekipaget.
30 juni: Vi har fått en ny bild på Selma (Mira) och ni kan se den här
29 juni: Här kan ni se ett par nya bilder på fina Enzo (Mio)
23 juni: Här finns nya bilder på Karitzas söta valpar
15 juni: Här kan ni se nya bilder på valparna
31 maj: Här kan ni se nya bilder på Karitzas valpar
27 maj: Nu har Karitzas och Taffys valpar anlänt, ni kan läsa mer om dem här
22 maj: Vi har haft underbart väder här de senaste dagarna och idag tog hundarna årets första dopp, ni kan se bilder här. Kan även rapportera lite om Karitza, hon är idag på dygn 61 och det innebär att valparna kommer när som helst. Den blivande mamman mår i alla fall bara bra och nu väntar vi alla med spänning.
1 maj: Idag debuterade Johanna och Kurage i lydnadsklass ett och de gjorde det med bravur, debuten slutade med ett förstapris. Stort grattis och mycket bra jobbat!
21 april: Idag var Karitza på ultra och det bekräftade att hon är dräktig, här kan ni läsa om kullen
13 april: Här kan ni se ett par nya bilder på fina Mingla
11 april: Dagboken är uppdaterad med en del text och bilder från vår härliga träningsdag
10 april: Här kan ni se några nya bilder på världens finaste Kurage
29 mars: Idag säger vi ett stort grattis till vår härliga M-kull som fyller ett år
22 mars: Jamiciz Karitza är idag parad med Cherrycombe Teal of Lakedown och ni kan läsa mer om den väntade kullen här
21 mars: Vi har fått nya bilder på fina Mizil och ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder
9 mars: Födelsedagarna duggar tätt nu, idag är det vår kära L-kull som fyller tre år och vi säger ett stort grattis till dem
28 februari:
Idag fyller vår älskade Jessie åtta år och vi säger ett stort GRATTIS till henne
22 februari:
Vi har fått en ny bild på fina Kurage och ni kan se den här
21 februari: Vi har fått nya bilder på vackra Kenzo och ni kan se dem här
19 februari: Idag säger vi ett stort GRATTIS till vår underbara K-kull som fyller fyra år
10 februari:
Idag hände det som inte får hända, Mia (Magic) blev överkörd av en bil och avled på väg in till djursjukhuset. Just nu går vi bara runt i ett kaos av chock och förtvivlan och våra varmaste tankar går till Sven-Erik och Inger, den sorg vi känner med er går inte att beskriva i ord
7 februari: Har uppdaterat med lite nytt i dagboken
9 januari: Har uppdaterat med lite dagsfärska bilder, vi har även fått nya bilder på Enzo (Mio) och
Mia (Magic) och dem kan ni se här
5 januari:
Vi har fått några nya bilder på Selma (Mira) och ni hittar dem bland ägarnas bilder
4 januari:
Har uppdaterat med lite text och en hel del bilder i dagboken, vi har även fått en ny bild på Mizil och ni kan se den på sidan med ägarnas bilder
15 december:
Vi önskar er alla en riktigt god jul!
7 december: Året börjar närma sig sitt slut och vi har nu gjort en sammanfattning av året som gick, ni hittar den här
21 oktober: Vi har fått flera nya bilder på Mizil och ni kan kika på dem här
15 oktober:
Vi har fått några nya bilder på Selma (Mira) och ni kan se dem här
14 oktober: Vi har fått nya bilder på Enzo (Mio) och Mia (Magic) och ni kan se dem här
5 oktober: Har samlat ihop alla Jamicizhundars meriter på en sida och ni kan se det här
27 september:
Idag var Jamiciz Lycka (Molly) iväg och startade i ökl viltspår, där tog hon sin tredje raka etta och det innebär att hon nu är viltspårchampion och vi säger ett stort grattis till familjen Hallman. Dagboken är uppdaterad med text och bilder.
24 september: Idag var Jamiciz Lakritz (Santos) och tävlade ökl viltspår och han fick ett förstapris, eftersom detta var hans tredje etta så kan han nu titulera sig Svensk viltspårchampion. Stort grattis säger vi till Santos, Jeanette och Jonas, vi är så stolta över er!
19 september: Idag var det dags för inofficiell utställning i Åmål och de hundar från Jamiciz som var med var Kubik, Santos (Lakritz), Gretzky (Lazzo), Mingla, Selma (Mira) och Enzo (Mio). Dagen blev mycket lyckad, samtliga hundar fick fantastisk kritik och hederspriserna rasade in och Johan och Gretzky placerade sig även som BIG 4. Vi vill tacka alla som var med idag för en väldigt lyckad dag och stort grattis till er allesammans.
3 september: Vi har ett par gratulationer att dela ut. Vi börjar med Jamiciz Lycka (Molly) som den senaste veckan har gjort debuten i öppen klass viltspår, hon har redan hunnit starta på två prov och båda slutade med ett förstapris. Stort grattis och bra jobbat säger vi till Molly och familjen Hallman. Jamiciz Lyra (Ida) har varit på inofficiell utställning och tog en etta med hp och placerade sig som BIM, stort grattis till Ida och familjen Möller.
1 september: På sista tiden har vi fått flera förfrågningar om vi arrangerar apporteringskurser eller om vi tar in fler medlemmar i vår träningsgrupp, svaret på dessa frågor är tyvärr nej. Vi har inte tid till en apporteringskurs nu och i dagsläget har vi heller ingen möjlighet att ta in fler ekipage i vår träningsgrupp. Vi prioriterar våra valpköpare och de träningsvänner som vi har tränat tillsammans med en längre tid och gruppen består redan av så många ekipage. Tar vi in ytterligare några så blir det på bekostnad av träningens kvalitet och det vill vi inte. Skulle däremot läget förändras av någon anledning så meddelar vi detta.
31 augusti: Vi har fått  bilder på Enzo (Mio) och Lucas (Lego), ni kan se dem på sidan med ägarnas bilder
18 augusti: Sidan ägarnas bilder är uppdaterad med nya bilder på Karitza, Mia (Magic) och Mizil
6 augusti: Efter ett åsknedslag i datorn är vi nu äntligen tillbaka på nätet igen. Vi har fått en hälsning från badglada Lego (Lucas) och ni kan se den på sidan ägarnas bilder
26 juli:
Har uppdaterat dagboken med text och bilder från helgens kennelläger
20 juli: Jamiciz Lakritz (Santos) har tagit ytterligare en etta i öppen klass viltspår, stort grattis säger vi till Jeanette, Jonas & Santos
14 juli: Vi har fått en hälsning från Jamiciz Lego (Lucas) och ni kan se den på sidan ägarnas bilder
10 juli: Jamiciz Lyra (Ida) har gjort anlagsprovet i viltspår med ett godkänt resultat, stort grattis till familjen Möller och Ida
1 juli:
Jamiciz Lycka (Molly) är röntgad med hd grad a och ad ua, stort grattis säger vi till familjen Hallman.
27 juni: Jamiciz Lakritz (Santos) var igår och tävlade öppen klass viltspår och han fick ett förstapris, stort grattis säger vi till Jeanette, Jonas & Santos.
17 juni: Har lagt ut lite nya bilder och ni kan se dem här
14 juni: Vi har fått nya bilder på Lexuz och ni kan se dem här, har även uppdaterat dagboken med text och bilder från dagens träning
8 juni: Vi har fått en hälsning från Mizil och hans kompis Bigge och ni kan se det här
7 juni: Den här helgen har vi varit och hälsat på Katzitis valpar och våra valpar har fått testa på vilt för första gången, ni kan läsa mer om det i dagboken
4 juni: Vi har fått en hälsning från Selma (Mira) och ni kan kika på den här. Stort tack till våra underbara valpköpare som hör av sig med täta rapporter och härliga bilder!
3 juni: Mingla har skickat en hälsning och ni kan se den här
1 juni: Dagboken är uppdaterad med en rapport om vår härliga helg och Mizil har skickat hälsning från Gotland och ni kan se bilderna här
28 maj: Vi har fått bilder på Jamiciz Magic (Mia) och ni kan se dem på sidan ägarnas bilder
26 maj: Har ändrat om en hel del på sidan, M-kullen har fått en egen delsida, hundarnas sidor är uppdaterade och Mikza har fått en egen sida. Valpdagboken kommer inte att uppdateras något mer utan istället kan ni följa Mikzas (och för några veckor även Enzos) vardag i den vanliga dagboken tillsammans med de andra hundarna. Ni som vill kunna gå tillbaka och kika i valpdagboken hittar en länk till den på M-kullens sida. Även valpgalleriet har blivit uppdaterat.
25 maj: Valpdagboken är uppdaterad
20 maj: Idag har valparna genomgått veterinärbesiktning och hur det gick kan ni läsa här
18 maj: Igår var Jamiciz Karitza och tävlade viltspår och det gick otroligt bra, det slutade med full pott på poängen och en etta med hederspris. Grattis Karitza, Cia & Jan-Erik.
16 maj: Valpdagboken är uppdaterad
13 maj: Nya uppdateringar i valpdagboken
10 maj: Valpdagboken är uppdaterad
6 maj: Valpdagboken är uppdaterad med en presentation av individerna i M-kullen
3 maj: Valpdagboken är uppdaterad
29 april: Valpdagboken är uppdaterad
26 april: Har uppdaterat i valpdagboken. Vi passar också på och säger ett stort grattis till Jamiciz Lakritz (Santos), Jonas och Jeanette som igår gjorde debuten i öppenklass viltspår och fick ett andrapris, bra jobbat!
23 april: Uppdaterat med text och bilder i valpdagboken
21 april: Igår blev Jamiciz Katziti (Malla) mamma till sju svarta tikar och två svarta hanar, allt hade gått bra och både mamma och valpar mår fint. Stort grattis säger vi till Ebba & Mats.
19 april: Har uppdaterat med text och en hel del bilder i valpdagboken, vi har även fått ett par nya bilder på Jamiciz Lycka (Molly) och ni kan se dem här
15 april: Uppdaterat med text och bilder i valpdagboken
12 april: Valpdagboken är uppdaterad
8 april: Lite text och några nya bilder finns nu i valpdagboken
5 april: Uppdaterat med text och bilder i valpdagboken
2 april: Har uppdaterat med lite text och bilder i valpdagboken
31 mars: Valparna har fått en egen dagbok och den är nu uppdaterad med en liten rapport och några nytagna bilder, ni hittar det här
30 mars klockan 10.30: Här kan ni läsa mer om vår helg och se på bilder på valparna
30 mars klockan 01.20: I magen gömde sig en svart och en gul tik, den svarta var tyvärr död men den gula lever och mår bra. Även Kiri mår bra efter kejsarsnittet. Det här innebär att M-kullen består av fyra gula tikar, en gul hane och en svart hane. Nu är vi helt slut, en betydligt längre uppdatering med bilder på de små kommer under dagen på måndag. Tack för alla sms och telefonsamtal som vi fått under kvällen.
29 mars klockan 22.50: Kiri snittas inom det närmaste, hör av oss så fort vi vet mer.
29 mars klockan 22.15: Röntgen har visat att Kiri har minst två valpar kvar i magen, nu ligger hon med kalkdropp och förhoppningsvis räcker detta för att de ska komma ut. I annat fall snittas hon under natten, återkommer med mer information så snart vi kan.
29 mars klockan 20.15: Ingen mer valp har tittat ut men Kiri verkar ändå inte vara klar, så nu bär det av till Karlstad djursjukhus för röntgen. Återkommer så snart vi kan.
29 mars: Valpningen har startat och hittills är sex valpar födda, tre gula tikar, en gul hane, en svart hane och en svart tik. Tyvärr var den svarta tiken dödfödd, men Kiri verkar inte vara klar än utan vi uppdaterar med mer information så snart vi kan. Vi hör av oss till er som står på kölista direkt allt verkar vara klart.
14 mars: Har uppdaterat dagboken med lite text och bilder från dagens träning
9 mars: Idag säger vi ett stort GRATTIS till vår L-kull som fyller två år
28 februari: Har uppdaterat med lite text och bilder i dagboken
26 februari: Idag var vi och gjorde ultra på Kiri och vi fick se en hel hög med små valpar i hennes mage. =)
19 februari: Idag säger vi ett stort GRATTIS till vår K-kull som fyller tre år
14 februari: Har uppdaterat dagboken med mycket text och bilder från dagens träning, vi har även fått flera nya bilder på Lucas (Jamiciz Lego) som ni kan se på sidan ägarnas egna bilder
11 februari: Har fått ett par nya bilder på Kenzo och ni kan se dem på sidan ägarnas egna bilder
5 februari: Har lagt ut lite nya bilder som ni kan se här
27 januari: Nu är Kiri och Taffy parade och nu kan vi bara hålla tummarna och hoppas på det bästa
19 januari: Kiri lurade oss och började löpa redan nu och detta innebär att parning kommer att ske en månad tidigare än planerat, ni kan läsa mer på valpsidan
10 januari: Har uppdaterat med lite text och bilder från dagens träning och ni hittar det här
7 januari: Vi har fått en hälsning från Jamiciz Lazzo "Gretzky" som har varit ute på en slädfärd och ni kan se bilderna på sidan ägarnas egna bilder
3 januari: Nu finns årets första uppdatering ute och det är en rapport från vår träningsdag, ni hittar den här
6 december: Nu börjar 2008 att närma sig sitt slut och då har vi gjort en rensning här på sidan och istället sammanfattat året som gått på en enda sida, ni hittar den här