Molly.
 
 

Under helgen som gick ägde en hemsk händelse rum, Molly (Jamiciz Noja) dog endast 1½ år gammal. Vi har medvetet valt att vänta med att gå ut med det för att själva ha mer svar på vad som hände, för vi vet vad många frågor tragedier kan väcka och därför ville vi invänta obduktionssvaret innan vi gick ut med det här på hemsidan.

Molly dog av förgiftning, men vad hon har förgiftats av vet ingen. Molly hade varit och tävlat under lördagen och var pigg och glad som vanligt. Under kvällen insjuknade hon akut och hon fördes raskt till djursjukhus där veterinären gjorde allt i sin makt, men efter några timmars kamp var det dags att släppa taget och Molly fick somna in.

Veterinären misstänkte tidigt att det rörde sig om någon form av förgiftning, alla symtom tydde på det. Och obduktionen bekräftade misstankarna, Molly dog av förgiftning men proverna kan inte fastställa vad hon har förgiftats av.

Men hundar är känsliga för mycket, de kan få i sig en råtta med råttgift i sig, de kan slicka på en liten fläck glykol eller på annat sätt få i sig dödliga ämnen. Molly hade enbart befunnit sig i en inhängnad trädgård men ibland hjälper det inte hur försiktig man är, olyckan är framme på ett ögonblick.

Alla våra tankar befinner sig nu hos Mollys familj som just förlorat en högst älskad familjemedlem.