MH N-kullen
 
 

Idag var det dags för N-kullens mentalbeskrivning. Tyvärr var det inte så många närvarande som vi hade önskat, för fyra stycken passade inte dagens datum och sedan blev det ytterligare två bortfall på grund av löpande tikar. Men Noza, Nato, Zorro (Nikon) och Molly (Noja) äntrade banan idag och jag kan sammanfatta det med ordet succé.

Vi har varit nöjda med samtliga mh vi har gjort, men så nöjda som vi är idag har vi aldrig varit. Jag ska bjuda på några direktcitat från mentalbeskrivaren; samtliga är socialt kompetenta ända ut i klospetsarna, otroligt fina gripanden som är rena idealet för apportörer, mycket härliga och trevliga hundar. Ja detta var bara en bråkdel av de fina omdömen vi fick idag. Mollys sätt att hantera spökena gjorde beskrivaren rörd till tårar

Vi kan konstatera att syskonen är mycket jämna, alla är sociala och låter sig hanteras utan problem. Det finns inga kvarstående rädslor över huvudtaget och de hanterar oväntade situationer på ett fint sätt. Leklusten är på topp och samtliga avslutade banan med en etta på skott.

Nu ska det bli väldigt roligt att se om resultatet blir lika fantastiskt med de övriga i kullen när de ger sig ut, men det ser lovande ut så här långt i alla fall. Nu ska vi fira dagens resultat tillsammans med våra valpköpare och passa på att njuta av att våren behagade att komma dagen till ära.

Vi vill rikta ett stort tack till SÄFFLE BRUKSHUNDKLUBB som än en gång ställt upp och arrangerat ett utmärkt mh åt oss. Och givetvis också ett stort tack till våra valpköpare som ställt upp och då ett särskilt tack till Kerstin och Molly som rest över 70 mil för att dela den här dagen med oss.