Kennelläger 2009
 
 

Då var årets stora händelse över, kennellägret har precis avslutats och vi ska nu försöka sammanfatta det med några rader och lite bilder.

Lördagen ägnades åt apporteringsträning, vi körde både dummies och fågel och både land- och vattenapportering stod på schemat. Efter en hel dag med många lyckade övningar så avslutade vi med en tipspromenad där både de tvåbenta och de fyrbenta sattes på hårda prov. När detta var avklarat så tackade hundarna för sig och övergick till vila och vi människor förvandlades till artister av världsklass när en sångtävling drog igång, Jonas Östlund gick som stor segrare ur detta drama.

Söndagen vigdes helt åt nosarbete och vi hann med både viltspår, sök och uppletande innan dagen var slut. Helgen var fantastiskt lyckad på alla sätt, hundarna skötte sig oerhört bra på träningarna och samtliga ägare hade all anledning att vara stolta.

Vi vill rikta ett stort tack till våra underbara valpköpare och vänner som var med och gjorde den här helgen så rolig och minnesvärd, vi längtar redan till nästa år!