Läger 2012 4-5/8
 
 

Då var ytterligare ett kennelläger lagt till handlingarna, detta var vårt sjunde. Och precis som tidigare år har vi haft en underbar helg med roliga träningspass, intressanta diskussioner och många skratt.

Lördagen tillbringade vi vid tjärnet där hundarna fick ägna sig åt det de gillar mest, vattenapportering. Vi bjöds på många fina uppvisningar av glada hundar och även vi tvåbenta njöt i solen.

På söndag var inte väderguden riktigt lika givmild, men det var varierande väder i alla fall. Vi fick uppleva allt från sol och värme till rikliga regnskurar, men det hindrade inte hundarna från att göra sitt bästa. På söndag var det främst viltspår som stod på schemat, men även några apporteringsövningar hann vi med.

Tiden går fort när man har roligt och innan vi hann fatta vad som hände var eftermiddagen här och trötta hundar lastades in i bilarna och åkte hem, men både hundar och ägare verkade nöjda med det som helgen erbjudit.

Som vanligt vill vi avsluta med att tacka alla våra fantastiska och engagerade valpköpare som år efter år ställer upp och kommer, nu börjar vi nedräkningen till nästa läger.