Kennelläger 2010
 
 

Helgen 31 juli - 1 augusti var det dags för årets läger och nu när vi blickar tillbaka så kan vi egentligen sammanfatta det med ett enda ord, succé! Vi har haft en fantastisk tur med allt, många glada och engagerade hundägare fanns på plats, duktiga och målmedvetna hundar, instruktörer med mycket kunskap och till och med vädret var på vår sida.

Upplägget var sådant att hundägarna delades in i olika grupper och förflyttade sig sedan runt mellan olika stationer, grenarna som kördes var apportering, spår (både vilt och person), lydnad, uppletande och sök. Alla verkade mycket nöjda med detta och hundarna fick ut mesta möjliga av helgens träningspass.

Vi har fått se många fina uppvisningar under helgen och som uppfödare kan man inte vara annat än stolt, tänk vilka engagerade hundägare vi har turen att ha runt oss. Även ett flertal av Karitzas valpar fanns på plats och de små ägnade helgen både åt att imponera på sin omgivning och att charma alla de mötte.

Två oerhört lyckade dagar är nu över, men vi har fått massor av nya härliga minnen att se tillbaka på. Och vi vet av erfarenhet att åren går oerhört fort, så innan vi vet ordet av så är det snart dags att börja planera nästa års läger.

Vi här på Jamiciz vill rikta ett stort tack till alla fantastiska hundar och ägare som var här och gjorde den här helgen så fantastisk och tusentals tack till Malin Johansson, Sandra Jonsson och Ulrica Jonasson för all ovärderlig hjälp!