Inbjudan läger 2011
 
 

Nu är det hög tid att plocka fram almanackorna och boka in årets roligaste hundhelg, för nu är datum bestämt för årets kennelläger. Helgen då våra valpköpare och övriga hundvänner samlas för två intensiva dagar med träning, mycket prat och många skratt. Detta blir vårt femte läger och det hela har växt sig större för varje år.

Helgen 30-31 juli kör vi, start klockan 10 på lördag och avslutning ca klockan 16 på söndag. Under dessa två dagar ges ni möjlighet att träna apportering, spår (både vilt och person), lydnad och en del bruksövningar. Flera instruktörer är på plats och alla får individuella tips och råd på vägen, detta är också en stor släktträff då ni får möjlighet att träffa er hunds släktingar.

Lägret är kostnadsfritt, men var och en tar själv med den mat och dryck som behövs under helgen. Tyvärr har vi inget flerstjärnigt hotell att erbjuda, däremot gott om plats till att ställa husvagnar eller sätta upp tält. För er som helst vill ha ett mer ombonat boende finns möjligheten att boka stuga på någon närliggande camping, förslagsvis Örnäs i Åmål (ca 1,5 mil från oss) eller Duse udde utanför Säffle (ca 2,5 mil från oss).

Senast den 15 juli måste vi ha in alla anmälningar för att kunna planera helgen på bästa sätt. Har ni några frågor om lägret så är det bara att kontakta oss på 0533-62080, 076-1060692 eller kenneljamiciz@gmail.com.