Helgen 6-7 juni
 
 

Igår var vi hem till Ebba och Mats som har Jamiciz Katziti (Malla), hon fick nio valpar den 20 april och nu var det dags för oss att besöka våra "barnbarn". Mikza och Enzo fick också följa med för att träffa sina kusiner och när vi kom fram möttes vi av nio söta små vildar med stolta mamma Malla i spetsen. Valparna var otroligt fina, framåt och modiga och det var en glädje att få se dem, Mikza och Enzo fann sig snabbt bland sina kusiner och de lekte för fullt. Vi vill säga ett stort tack till Ebba och Mats för en mycket trevlig dag och vi kan också passa på att säga att de har en svart tik och två svarta hanar kvar otingade, vid frågor eller intresse kan ni ringa 0705-333380.

Idag var det dags för träningsgänget att samlas igen och det blev nästan som en kullträff för M-valparna, Mikza, Enzo (Mio), Selma (Mira) och Mingla var på plats och det blev stor glädje när syskonen fick träffas igen. Vid sidan av de små så var även Johan, Johanna & Gretzky, Jeanette & Santos och Anders & Cooper här så vi var ett stort gäng som styrde mot skogen.

Idag skulle valparna få möta vilt för första gången, det är alltid intressant att se hur de reagerar på det. Vi gav dem ett varsitt släpspår med fågel på slutet och samtliga valpar överraskade oss med att ta fågeln och stolt bära den, det var en ren njutning att se dem! Alla var ute på ett par släpspår var och sedan var det dags för dem att köra passivitet under tiden som de stora tränade. De stora hundarnas träning varierade en del, somliga körde sök med fågel och andra med dummie och ett par av dem var även ute på viltspår och den gemensamma nämnaren för alla hundarna idag var att samtliga skötte sig fantastiskt bra.

Vi vill rikta ett stort tack till vårt underbara och entusiastiska träningsgäng som kommer hit vecka efter vecka, nästa helg kör vi igen. Nu bjuder vi på en hög med bilder som får sammanfatta vår fantastiska helg.