Träning 3 januari
 
 

Då var det dags för årets första uppdatering här i dagboken, idag har vi kört en heldag med apportering och de som var här var Jonas & Jeanette med Santos, Johan & Johanna med Gretzky, Anders & Maria med Cooper och Eva med Douglas.

Idag var det både dummie och fågel som stod på schemat och först fick hundarna starta en och en där de var ute på flera skick i ett intensivt tempo och alla visade sig från sin bästa sida, sökarbetet klarade alla utan problem och samtliga höll ett fint tempo genom hela träningen.

På eftermiddagen gick vi över till att köra gruppövningar och då fick hundarna hårda prövningar men även detta gick bra, det var lugnt och fint i ledet så alla fixade passiviteten på ett bra sätt. Däremot var en del av hundarna fortfarande trötta efter förmiddagens intensiva pass så några av dem fick lägga apporteringen åt sidan under andra passet.

Som vanligt när vårt träningsgäng samlas så har vi haft en otroligt trevlig dag i skogen tillsammans med hundarna och vi avslutar med ett par bilder från vår härliga dag.