Träning 28 februari
 
 

Då var ytterligare en rolig och underbar träningsdag slut och bättre väder kunde vi inte ha önskat oss, solen strålade från en klarblå himmel och det var riktigt varmt och skönt. Eftersom det fortfarande är en hel del snö i skogen så höll vi oss här hemma för ännu ett pass med lydnadsträning. Idag la vi upp träningen på ett annorlunda sätt och det satte lite myror i huvudet på de tvåbenta, men det var en oerhört nyttig träning som kommer att ge väldigt mycket längre fram. Hundarna fixade i alla fall lydnaden utan minsta problem och de går från klarhet till klarhet på varje träning.

Vi vill också passa på att tacka för alla grattishälsningar som vi fått efter Kiris ultraljud, det har rasat in glädjerop både i bloggen, gästboken, sms, mail, m.m och det är väldigt roligt att veta att folk gläds så mycket med oss. Den blivande mamman mår bara bra, men den smärta midjan börjar redan försvinna och hon har gått upp 1½ kilo än så länge.

Avslutningsvis så vill vi bara säga ett stort GRATTIS till vår älskade Jessie som fyller sju år idag. Som vanligt så bjuder vi på lite nytagna bilder som får sammanfatta vår härliga dag.